Su'esu'ega maketi o le mamanu ma le gaosiga o le fa'aogaina o lima mo va'a vai tioata

1, Va'aiga lautele o Maketi

Ole fua ole maketi meafaitino tu'ufa'atasi
I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, o le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi i vaega eseese ua faʻateleina le salalau.E tusa ai ma lipoti o suʻesuʻega maketi, o loʻo faʻalauteleina le maketi o meafaitino a le lalolagi i lea tausaga ma lea tausaga ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le miliona o yuan i le 2025. Faatasi ai ma i latou, fiberglass, e avea o se mea tuʻufaʻatasia ma le lelei o le faʻatinoga, o loʻo faʻalauteleina pea lona sea maketi.

Tulaga tuputupu a'e
(1) O le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi i vaalele, aerospace, taʻavale ma isi matata o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina, faʻateleina le tuputupu aʻe o le tele o maketi.
(2) Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga, o mea mama ma maualuga-faʻatinoina mea tuʻufaʻatasia o le a maua atili le gauai, ma o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaia manaoga maketi.

Fa'afanua fa'atauva
I le taimi nei, o le maketi o meafaitino a le lalolagi e matua malosi le tauvaga, faatasi ai ma pisinisi tetele e aofia ai kamupani lauiloa faavaomalo e pei o Akzo Nobel, Boeing, BASF, faʻapea foʻi ma pisinisi taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu e pei o Baosteel ma China Building Materials.O nei atina'e e malosi le fa'atauva i su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e, tulaga lelei o oloa, fa'asoa maketi, ma isi vaega.

2、 Su'esu'ega maketi o le mamanu ma le gaosiga o le fa'aogaina o lima mo va'a vai tioata

Fa'atauga maketi mo le mamanu ma le gaosiga o le fa'aogaina o lima mo le fa'aogaina o va'a
(1) Vaʻa fiberglass o loʻo i ai uiga o le mama mama, malosi maualuga, ma le faʻafefeteina, e faʻaogaina ai mo le inisinia o le gataifale, pulega o vaitafe, ma isi fanua, faʻatasi ai ma faʻamoemoega maketi lautele.
(2) Faatasi ai ma le faateleina o le gauai atu o le atunuu i le puipuiga ma le faaaogaina o punaoa o le gataifale, o le a faaauau pea ona faateleina le manaoga mo vaa fiberglass i le maketi.

Lu'itau Fa'atekinisi ma Avanoa i le Fuafuaga ma le Gaosiina ole Fa'ata'ita'iga Fiberglass Fa'ata'ita'i Fa'agasologa ole Fa'asologa
(1) Lu'itau fa'atekinisi: Fa'afefea ona fa'aitiitia le tau o le gaosiga ma fa'aleleia le lelei o le gaosiga a'o fa'amautinoaina le lelei o oloa o le lu'itau fa'atekinisi autu lea o lo'o feagai ma le mamanu ma le gaosiga o le fa'aogaina o le lima va'a fiberglass.
(2) Avanoa: Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, o le tulaʻi mai o mea fou ma faʻagasologa ua maua ai le tele o filifiliga faʻatekonolosi ma avanoa atinaʻe mo le mamanu ma le gaosiga o le faʻapipiʻiina o lima vaʻa tioata.

3、 Le atina'e aga'i ma fa'atekonolosi fa'afouga o le maketi o meafaitino tu'ufa'atasi

Tulaga o atina'e
(1) Puipuiga o le siosiomaga Green: Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga, o le a sili atu le gauai atu o le alamanuia meafaitino tuʻufaʻatasia i le puipuiga o le siosiomaga lanumeamata ma atiina ae se tamaoaiga lapotopoto.
(2) Faʻatinoga maualuga: O mea faʻapipiʻi o le a atiaʻe i le maualuga o le faʻatinoga ma le mamafa mama e faʻafetaui ai manaʻoga o sosaiete faʻaonaponei mo oloa.
(3) Faʻamatalaga: O le a faʻamalosia e le alamanuia meafaitino tuʻufaʻatasia lona tuʻufaʻatasia ma tekonolosi fou e pei o le atamai faʻapitoa ma le Initaneti o Mea e ausia ai le gaosiga ma le faʻaogaina.

fou faatekonolosi
(1) Fiber faʻamalosia mea tuʻufaʻatasia: E ala i le faʻaogaina o le fiber faʻapipiʻi ma le fausaga faʻatulagaina, o mea faʻainisinia ma le ola vaivai o mea e faʻaleleia.
(2) Nanocomposite meafaitino: O mea faʻapipiʻi faʻatasi ma galuega faʻapitoa, e pei o le faʻamaloloina o le tagata lava ia ma le puipuia o le pala, ua saunia e faʻaaoga ai le nanotechnology.
(3) Mea fa'apipi'i fa'aolaola: Atia'e mea fa'apalapala fa'aola e fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.

4、 Fa'aoga Fa'atonu ma Fa'amoemoega o Mea Fa'aopoopo

nofoaga talosaga
(1) Aerospace: O le mama mama i fanua o vaalele, satelite, ma isi mea ua faʻamalosia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i totonu o le alamanuia aerospace.
(2) Taavale: O loʻo i ai le manaʻoga maualuga mo mea mama ma maualuga le malosi faʻapipiʻi i totonu o fanua e pei o taʻavale maualuga ma taʻavale malosi fou.
(3) Faʻataʻitaʻiga: O mea faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina i mea faufale e pei ole matagi turbine blades ma solar panels.
(4) Va'a: O lo'o fa'atupula'ia fo'i le mana'omia o felauaiga vai e pei o va'a fiberglass.

fa'amoemoega
I le lumanaʻi, o mea tuʻufaʻatasia o le a faia se sao taua i le tele o faʻalapotopotoga ma saofagā i le atinaʻe gafataulimaina o tagata soifua.I luga ole laiga ole lalolagi, ole a fa'aauau pea ona fa'atumauina e le alamanuia meafaitino tu'ufa'atasia se tulaga mautu tau atina'e, ma maua ai le lagolago malosi mo le fa'atupulaia o le tamaoaiga.


Taimi meli: Ian-22-2024